Sevgili Hedefim - Wild Target


Victor Maynard orta yaşlı münzevi bir hayat yaşayan bir katildir. Bu iş büyük dedesinden kendisine aktarılan bir aile işi olarak gelenekselleşmiştir. Eşsiz öldürücü yeteneklerinin aksine gerçek hayatta ürkütücü bir kadın olan annesini mutlu etmeye çalışan bir evlattan başkası değildir.

Profesyonelce baktığı işi bir gün kurbanlarından biri olan Rose ile tanışmasıyla beraber sekteye uğrar. Rose'un hayatını bağışlamakla kalmaz, Victor'un özel dedektif olduğunu zanneden genç bir çırak edinir. Hayatının akışı tamamen değişmiştir. Çünkü doğru kadınla nerede ne zaman tanışacağınızı asla bilemesiniz.

Çekim altı hafta boyunca oldukça geniş farklı lokasyonlarda, iç mekan çekimlerinin bir kısmı da Twickenham Film Studyoları'nda yapıldı. Londra lokasyonları Ealing, Portobello Road Market, Liverpool Caddesi istasyonu, Wimbledon’da bir ev, Blackfriars Köprüsü, Smithfield Market, Trafalgar Meydanı, National Gallery ve Hatton Garden’da bir mücevher dükkanı.

Magic Light Pictures’ şirketinin son dönem üstlendiği yapımlar arasında Stephen Poliakoff’un ‘Glorious 39’; Neil Hunter’ın ‘Sparkle’sayılabilir. Onuncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Matador Pictures ise daha önce Ken Loach’un ‘The Wind That Shakes The Barley’, ‘Clive Barker’s Book of Blood’ ve Ben Miller’ın ‘Huge’ adlı filmlerinin yapımlarını üstlendi.

Yönetmen Jonathan Lynn
Oyuncular Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett, Eileen Atkins, Martin Freeman, Gregor Fisher
Senaryo Lucinda Coxon, Pierre Salvadori
Yapımcılar Martin Pope, Michael Rose
Prodüksiyon Tasarımı Caroline Greville-Morris
Görüntü Yönetmeni David Johnson
Kurgu Michael Parker
Kostüm Tasarımı Sheena Napier
Set Dekorasyonu Geraint Powell
Yapımcı Şirketler Magic Light Pictures, CinemaNX
Türkiye Dağıtımı Özen Film
Gösterim Tarihi 8 Ekim 2010

Hiç yorum yok: